Το να είμαστε πρώτοι στον κόσμο ήταν
στα σχέδιά μας. Τώρα είναι γεγονός!

Lloyd’s Market Innovation Awards 2016

Best Coverholder Innovation

L1 1

ΒΡΑΒΕΙΑ

Η Cromar αναδείχθηκε “Best Coverholder Innovation 2016” της αγοράς των Lloyd’s για την εκπαιδευτική μηχανή www.cyberinsurancequote.gr

H αγορά των Lloyd’s, μια αγορά με πάνω από 330 χρόνια ιστορίας, διοργάνωσε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τα βραβεία καινοτομίας “Lloyd’s Market Innovation Awards” τα οποία επιβραβεύουν καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες που δημιουργούνται από μέλη της αγοράς (Συνδικάτα, Coverholders, Μanaging agents), βοηθούν την ανάπτυξή της και προσφέρουν ποιοτικές λύσεις στους ασφαλισμένους της.

Στην διοργάνωση για πρώτη φορά θεσπίστηκε το βραβείο καινοτομίας για τον καλύτερο ανταποκριτή “Best Coverholder Innovation Award” το οποίο κέρδισε η Cromar.

Η Cromar συμμετείχε στο διαγωνισμό αυτό με το www.cyberinsurancequote.gr, μια καινοτόμα εκπαιδευτική μηχανή για τους κινδύνους του διαδικτύου και την αντιμετώπιση περιστατικών παραβίασης ιδιωτικότητας για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Ο υποψήφιος πελάτης συμπληρώνοντας μια απλή φόρμα μπορεί να ζητήσει συνάντηση με τον εκπρόσωπο της Cromar και μαζί συμπληρώνοντας ένα ερωτηματολόγιο, να αναλύσουν την παρούσα κατάσταση της εταιρίας και να οριστούν οι ενέργειες που πρέπει να γίνουν ώστε η εταιρία να καταστεί ασφαλίσιμη και εν συνεχεία να λάβει προσφορά ασφάλισης cyber insurance.

Στο διαγωνισμό συμμετείχαν ανταποκριτές (coverholders) των Lloyd’s από όλο τον κόσμο. Την ανεξάρτητη Eπιτροπή Aξιολόγησης αποτελούσαν: ο καθηγητής Ralph Lewis, London Business School, ο Neil Maidment, Chairman of the Lloyd’s Market Association, ο Justin Emrich, Chief Information Officer at Atrium Underwriters & Chairman of the Innovation Council for the Lloyd’s Target Operating Model και ο Gavin Steele, the Corporation of Lloyd’s Executive Sponsor for Innovation.