ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η Cromar ιδρύθηκε το 1999 από τον John Croker, συνεχίζοντας την παράδοση της οικογένειας Croker στην διεθνή ασφαλιστική αγορά, παρέχοντας καινοτόμα ασφαλιστικά προϊόντα και υπηρεσίες με την υποστήριξη της αγοράς των Lloyd’s και άλλων ασφαλιστικών εταιριών υψηλής αξιολόγησης.

Η Cromar παρέχει προϊόντα και υπηρεσίες στα δίκτυα ασφαλιστικών διαμεσολαβητών μέσω των εταιριών:

Cromar Insurance Brokers SA – Μεσίτες Ασφαλειών

H Cromar Insurance Brokers SA ως Coverholder δημιουργεί & προσφέρει ασφαλιστικά προϊόντα και λύσεις γενικών ασφαλίσεων που υποστηρίζονται από την αγορά των Lloyd’s, την TOKIO MARINE EUROPE & την AXA XL, προσαρμοσμένα στην ελληνική πραγματικότητα, τα οποία καλύπτουν τις ανάγκες ιδιωτών και επιχειρήσεων.

Ειδικά για την παροχή εξειδικευμένων ασφαλιστικών λύσεων marine insurance, έναν τομέα υψηλής εξειδίκευσης της CROMAR, διατηρεί πολυετή συνεργασία με το ΤΟΚΙΟ MARINE GROUP και ειδικότερα με την TOKIO MARINE EUROPE για την διανομή των ασφαλιστικών προϊόντων σε ασφαλισμένους χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Επίσης προσφέρει καινοτόμα ασφαλιστικά προϊόντα εταιριών τεχνολογίας μέσω του εξειδικευμένου παρόχου σε αυτού του είδους τις ασφαλίσεις την CFC Underwriting.

Cromar Underwriting Agency

H Cromar Underwriting Agency SA είναι εταιρία ασφαλιστικής πρακτόρευσης, η οποία δημιουργήθηκε για την εξυπηρέτηση των πρακτορειακών δικτύων. Ως Coverholder προσφέρει ασφαλιστικά προϊόντα και λύσεις γενικών ασφαλίσεων που υποστηρίζονται από την TOKIO MARINE EUROPE & την AXA XL.

Παρέχει εξειδικευμένες ασφαλιστικές λύσεις marine insurance, σε συνεργασία με την ΤΟΚΙΟ MARINE GROUP και ειδικότερα με την TOKIO MARINE EUROPE, θυγατρική εταιρία του Group για την διανομή των ασφαλιστικών προϊόντων σε ασφαλισμένους χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.