ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Ικανοποιημένος ασφαλισμένος σημαίνει κατάλληλα
εκπαιδευμένος ασφαλιστικός διαμεσολαβητής!

Η επένδυση στην γνώση είναι το ισχυρότερο εφόδιο για να ανταπεξέλθει ο ασφαλιστικός διαμεσολαβητής στις μελλοντικές προκλήσεις. Η Cromar από τα πρώτα χρόνια λειτουργίας της συνεχίζει να προσφέρει εξειδικευμένη γνώση στους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές που συνεργάζονται μαζί της.

Οι άνθρωποι της Cromar σχεδιάζουν σε συνεργασία με τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές σεμινάρια εκπαίδευσης που ταιριάζουν στις ανάγκες τους σε τακτή βάση.

Η εκπαιδευτική διαδικασία περιλαμβάνει εκπαιδευτικά σεμινάρια στα γραφεία των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών ή στα γραφεία της Cromar, εκπαίδευση μέσω webinars ή ακόμα και εκπαίδευσης κατά την διάρκεια της πώλησης.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

Νº1

Ασφαλίσεις Επιχειρήσεων Secure Business

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα ασφάλισης επιχειρήσεων δίνει τη δυνατότητα στον συνεργάτη να γνωρίσει τους ασφαλίσιμους κινδύνους που απειλούν την ομαλή λειτουργία των επιχειρήσεων και των λύσεων που προσφέρει η Cromar μέσω των διεθνών συνεργασιών της.

Νº2

Ασφαλίσεις Κατοικίας

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα ασφάλισης κατοικίας δίνει την δυνατότητα στον συνεργάτη να γνωρίσει τους ασφαλίσιμους κινδύνους που απειλούν την κατοικία και των λύσεων που προσφέρει η Cromar μέσω των διεθνών συνεργασιών της.

Νº3

Ασφαλίσεις Αστικής Ευθύνης

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα ασφάλισης Αστικής Ευθύνης δίνει την δυνατότητα στον συνεργάτη να γνωρίσει τους ασφαλίσιμους κινδύνους που απειλούν την ομαλή λειτουργία των επιχειρήσεων και των λύσεων που προσφέρει η Cromar μέσω των διεθνών συνεργασιών της.

Νº4

Ασφαλίσεις Επαγγελματικής Ευθύνης

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα ασφάλισης Επαγγελματικής Αστικής Ευθύνης δίνει την δυνατότητα στον συνεργάτη να γνωρίσει τους ασφαλίσιμους κινδύνους που απειλούν την δραστηριότητα των ελευθέρων επαγγελματιών κατά την άσκηση της επαγγελματικής τους δραστηριότητας και των λύσεων που προσφέρει η Cromar μέσω των διεθνών συνεργασιών της.

Νº5

Ασφαλίσεις Εταιριών Τεχνολογίας

To εκπαιδευτικό πρόγραμμα ασφάλισης Εταιριών Τεχνολογίας δίνει την δυνατότητα στον συνεργάτη να γνωρίσει τους ασφαλίσιμους κινδύνους που απειλούν τις δραστηριότητες των εταιριών τεχνολογίας, την αναγκαιότητα ύπαρξης ασφαλιστικής κάλυψης για την ανάπτυξη των εμπορικών δραστηριοτήτων τους και των λύσεων που προσφέρει η Cromar μέσω των διεθνών συνεργασιών της

Νº6

Ασφάλιση Cyber Insurance

To εκπαιδευτικό πρόγραμμα ασφάλισης Cyber Insurance δίνει την δυνατότητα στον συνεργάτη να γνωρίσει τους ασφαλίσιμους κινδύνους που απειλούν τις δραστηριότητες των εταιριών, την αναγκαιότητα ύπαρξης ασφαλιστικής κάλυψης για την προστασία των υποδομών τους από περιστατικά παραβίασης ασφάλειας και των λύσεων που προσφέρει η Cromar μέσω των διεθνών συνεργασιών της.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Αν σας ενδιαφέρει η συμμετοχή σας σε κάποιο από
αυτά παρακαλώ συμπληρώστε και στείλτε την
φόρμα ενδιαφέροντος που ακολουθεί.

Ανάλογα με τον αριθμό των ενδιαφερομένων διαμορφώνεται και ο τρόπος υλοποίησης
του κάθε εκπαιδευτικού προγράμματος