ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΩΝ

Επιλέξτε τρόπο πληρωμής των ασφαλίστρων σας. Εναλλακτικά πληρώστε εύκολα & με ασφάλεια μέσω του Secure Checkout, το σύστημα ηλεκτρονικών πληρωμών της Cromar.

cromar pliromes

SECURE CHECKOUT – ONLINE PAYMENT

Καλώς ήλθατε στο Secure Checkout

Το σύστημα ηλεκτρονικών πληρωμών της Cromar, το οποίο σας δίνει τη δυνατότητα online εξόφλησης του συμβολαίου σας μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας.

Άμεση εξόφληση με την χρήση της υπηρεσίας Secure Checkout με χρέωση πιστωτικής / χρεωστικής κάρτας (Credit / Debit Card) MasterCard, Visa, American Express, Maestro, Diners καθώς και μέσω προπληρωμένης κάρτας. Για την χρήση χρεωστικής κάρτας, βασική παράμετρος είναι να επιτρέπεται η χρέωση εξ’ αποστάσεως από την εκδότρια τράπεζα.

Μεταφερθείτε στο Secure Checkout

ΑΛΛΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

ΕΛΤΑ

Με μετρητά στα καταστήματα των ΕΛ.ΤΑ. σε όλη την Ελλάδα χρησιμοποιώντας την ΤΑΧΥΠΛΗΡΩΜΉ που υπάρχει στην πρώτη σελίδα του εντύπου ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΩΝ.

ΤΡΑΠΕΖΕΣ

► Με μετρητά στις τράπεζες που αναφέρονται στον παρακάτω πίνακα χρησιμοποιώντας τον Κωδικό Ηλεκτρονικής Πληρωμής που αναγράφεται στην πρώτη σελίδα του εντύπου ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΩΝ.
.
► Με χρέωση του τραπεζικού σας λογαριασμού στις τράπεζες που αναφέρονται στον πίνακα χρησιμοποιώντας τον Κωδικό Ηλεκτρονικής Πληρωμής που αναγράφεται στην πρώτη σελίδα του εντύπου ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΩΝ.

► Με web banking χρησιμοποιώντας τον Κωδικό Ηλεκτρονικής Πληρωμής (στην πρώτη σελίδα του εντύπου ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΩΝ) μέσω της επιλογής
“Πληρωμές -> Ασφαλιστικές Εταιρείες -> “ΚΡΟΜΑΡ ΜΕΣΙΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΩΝ”

► Μέσω των αυτόματων μηχανημάτων είσπραξης APS στις τράπεζες που αναφέρονται στον πίνακα χρησιμοποιώντας τον Κωδικό Ηλεκτρονικής Πληρωμής που αναγράφεται στην πρώτη σελίδα του εντύπου ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΩΝ.

Πίνακας Εναλλακτικών Δικτύων / Τρόπων Πληρωμής ανά Τράπεζα Όροι Χρήσης

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για
την καταβολή των ασφαλίστρων σας;

Επικοινωνήστε μαζί μας

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Οι άνθρωποι της Cromar που
θα εξυπηρετήσουν το αίτημα σας.

52 ΑΘΑΝΑΣΑΚΟΣ 520x600 1

Γιώργος Αθανασάκος

Λογιστήριο

520x600 1

Σπύρος Τσορώνης

Υπεύθυνος Εισπράξεων